Hodos Enikő

Hodos Enikő vagyok, 36 éves. Házasságban élek, és van 3 tündéri gyermekem. Családommal Velencén lakom. Megálmodója, életrehívója és vezetője vagyok a Boldogságban Felcseperedni Alapítványnak, ami ma fenntartója egy budapesti bölcsődének (www.manocskabolcsode.hu), és az Egycsónakban Ifjúsági Mentálhigiénés Szolgálatnak (www.egycsonakban.hu). Végzettségem szerint pszichológus, szociálpedagógus, mozgásfejlesztő pedagógus, csecsemő és kisgyermekgondozó, illetve mediátor vagyok.

 

Segítő szakemberként legfontosabb eszközömnek a saját személyiségemet tartom, melynek hitelessége élettapasztalaton, valamint mély és kiterjedt önismereti munkán nyugszik.

 

Mivel gyermekként/kamaszként nekem nehéz sors jutott, - sokat láttam, sok mindent átéltem, hamar fel kellett nőnöm…, életcélom, hogy a mai családok, benne a gyerekek és szüleik,

  1. megértésre és támaszra leljenek, ha lelki gondjuk van,
  2. illetve felfedezzék magukban azokat az erőforrásokat és utakat, melyek céljaikhoz és ezáltal egy teljesebb élethez vezetik őket.

 

Ezért hoztam létre az Alapítványt, és annak valamennyi szolgáltatását.

 

Az alapítvány szakmai vezetésén túl egyéni konzultációkat és kiscsoportos foglalkozásokat tartok kisgyerekeknek, kamaszoknak és szüleiknek.

 

Szeretettel várlak Téged is!