Támogatóink

Köszönjük a támogatást!


  • UBM Agro Zrt 
  • Norvég Civil Támogatási Alap
  • Invitel Távközlési Zrt

 

ubmlogo.jpg   norveg1jo.png  norveg2.jpg

norveg3_jo.jpg  norveg4_jo.jpg

 

invitel.png


Evezz velünk!


Missziónk, a családok, gyermekek és iskolák támogatása egy lelkileg egészségesebb közösségért.


A legtöbb támogató nagyvállalat úgy gondolkodik, hogy pénzét olyan civil szervezetek és társadalmi ügyek támogatására fordítja, amikben a legdrámaibb és leghátrányosabb helyzetben lévő emberek/gyerekek megsegítése a cél, és csak kevesen ismerik fel a prevenció, a megelőzés, és a szemléletformálás jelentőségét egy élhetőbb, és egészségesebb jövő érdekében.

 

Pedig mi ezt tesszük,  - informáljuk a fiatalokat arról, milyen eszközökkel élhetnek egészséges, örömteli és kielégítő életet, hogyan őrízhetik meg lelki egyensúlyukat, hogyan kezelhetik problémáikat, hogyan kapcsolódhatnak másokhoz szerelemben/barátságban, támogatjuk őket a krízishelyzeteikből való felépülésben… és hisszük, hogy egyre többen ismerik fel az általunk felvállalt feladat hasznosságát.


Örömmel fogadjuk, ha Ön is támogatja céljainkat!


Adójának 1%-át arra fordítanánk, hogy az S.O.S lelkiügyelet (kamaszok részére biztosított krízisvonal) ingyenesen hívható zöld számának költségeit finanszírozzuk.

 

Számlaszámunk: Boldogságban Felcseperedni Alapítvány, Raiffeisen Bank Zrt, 12023008-01172772-00100000

 

CSR támogatóként pedig ahhoz járulna hozzá, hogy a rászoruló családoknak, oktatási intézményeknek, gyermekotthonoknak, gyermekjóléti és családsegítő szolgálatatoknak ingyenesen biztosíthassuk hiánypótló szemléletformáló programjainkat és szolgáltatásainkat. (Ld. Suli Szupport Szolgálat).

 

CSR támogatóinknak az alapítványnak nyújtott adományért „cserébe” többféle általunk vezetett workshopot és tréninget kínálunk elsősorban a csapatépítés, stresszoldás és konfliktuskezelés témaköreiben. Ezekről bővebb felvilágosításért, és a támogatással kapcsolatos további információkért keressen bennünket elérhetőségeinken.

 

Köszönjük, hogy időt és figyelmet szentelt a tevékenységünknek, és reméljük hamarosan EGYCSÓNAKBAN evezhetünk! :)