Webshop

icon-konyv.png   icon-iras.png   icon-nyomas.png

1. Válaszd ki a könyveket, amiket meg szeretnél vásárolni, és add meg a darabszámot.

 

2. Töltsd ki a Megrendelő adatai című űrlapot az oldal alján.

 

3. Küldd el megrendelésed az űrlap alatt található gomb megnyomásával.

 

Formátum: Valódi könyv

Dr. Wayne Dyer: Csak semmi kifogás!

Gyermekeknek szóló könyvében Dr. Wayne W. Dyer a kifogások témájával foglalkozik.

Azzal, hogy a kibúvók több kárt okozhatnak, mint gondoljuk, hiszen ha komolyan vesszük őket, képesek megakadályozni bennünket a kiteljesedésben.

A történet egy kisfiúról szól, aki látszólag megvalósíthatatlan álmot dédelget, és már majdnem hagyja, hogy a kifogások („nem vagyok elég okos”, „túl nehéz”, stb.) meggátolják ennek elérésében.

A fiú azonban felfedezi – és vele együtt a Te gyermeked is -, hogy ha észben tart néhány egyszerű gondolatot, és elhárítja a kifogásokat, akkor bármi lehetséges.

Ár: 2490 Ft

Darabszám

Formátum: Valódi könyv

Dr. Wayne Dyer: Nem az vagy, amid van

A nemzetközileg elismert szerző-professzor, Dr. Wayne W. Dyer új kötettel gazdagította a gyermekek ösztönzésére szolgáló könyvsorozatát. A “Nem az vagy, amid van” a pénz és a jólét témájával foglalkozik – abban a meggyőződésben, hogy a gyermeket ilyen témájú legkorábbi gondolatai, elképzelései végigkísérik egész életében. A könyv olyan gondolatokat tartalmaz, mint „Nem a pénz határozza meg, hogy ki vagy.”, „Nem az számít, hogy másoknak mije van.” és „A bőség többféle formában is elérhet.”

Ár: 2490 Ft

Darabszám

Formátum: Valódi könyv

Hodos Enikő: Zűrutazások I. Érzelmek

Interaktív beszélgetőkönyv kisiskolásoknak a nehezen kezelhető ÉRZELMEKRŐL, úgy mint félénkség, indulatosság, búskomorság, veszteségokozta fájdalom. Zelemér, a vakondoki mentőautójával M-Patikával zŰR körüli útjukat rója, miközben lépten-nyomon bajban lévő gyerekekkel találkozik. Szerencsére Zelemérnek jöhet minden, ami érZelem. Megértést és vigaszt nyújtó szavaitól újra könnyűvé válik a gyermeki lét.

 

Dr. Kígyós Éva gyermek-klinikus szakpszichológus ajánlója

Ár: 1790 Ft

Darabszám

Formátum: Valódi könyv

Hodos Enikő: Zűrutazások III. Iskola

Interaktív beszélgetőkönyv kisiskolásoknak az ISKOLAI GONDOKRÓL, úgy mint suliundor, pikkelő tanár, barátkozási nehézségek, konfliktusok, csúfolódás, és kiközösítés. Zelemér, a vakondoki mentőautójával M-Patikával zŰR körüli útjukat rója, miközben lépten-nyomon bajban lévő gyerekekkel találkozik. Szerencsére Zelemérnek jöhet minden, ami érZelem. Megértést és vigaszt nyújtó szavaitól újra könnyűvé válik a gyermeki lét.

 

Dr. Kígyós Éva gyermek-klinikus szakpszichológus ajánlója

Ár: 1790 Ft

Darabszám


Megrendelő adatai

 

Személyes adatok

Neved *

Email címed *

Telefonszámod


Számlázási cím

Számlázási név/cégnév *

Számlázási irámyítószám *

Számlázási település *

Számlázási cím *Szállítási cím

Szállítási irámyítószám *

Szállítási település *

Szállítási cím *


Átvétel és fizetés módja


Megjegyzés

Megrendelt termékek ára: 0 Ft